Saldējums ar "zemes garšu"

Reta parādība, nez kā tas garšo?

Ikreiz baudot mūsu saldējumu TU TO JŪTI -  plūmes, āboli, bumbieri, cidonijas, upenes, ērkšķogas,  rabarberi, piparmētras, estragons ...

viss, kas izaug mūsu dārzā ir ar savu ORIĢINĀLU zemes GARŠU,

ko rada šī zaļās zemes
🌍 AUGSNE,
☀️🌡🌈 LAIKAPSTĀKĻI,
🍓 IZVĒLĒTĀS ŠĶIRNES,
🚜 ZEMES KOPŠANAS TRADĪCIJAS,
👨‍🍳 un arī kā sagatavosim augļus saldējumam un sulām.

Kā parādīt, ka dārza darbos neizmantojam ķīmiskas vielas, bez sertifikātiem?
Proti, DĀRZĀ DZĪVO:
🐸 vardes,
🐀 peles,
🐇 zaķi
🦊 un arī lapsas (kad lapsu vairāk, zaķu mazāk),
🦅 stārķi un vanagi,
🕊 irbītes, cīruļi,
🦌 stirnas un
☘🌻 krāšņi zied sarkanais āboliņš, pļavu madara...

Šis ir ORIĢINĀLS LATVIEŠU SALDĒJUMS ar savu zemes garšu

jeb kā franči, runājot par vīniem teic - "terroir", un šo cieņu, zinības par sīkumiem, niansēm arī mācāmies no viņiem.
Tas dod neizmērojamu spēku un pārliecību, ka tam ko darām IR VĒRTĪBA!

Sajūti šo DABAS VALDZINĀJUMU KAIFĪGĀKAI DZĪVEI jau no pirmā pieskāriema mēlei ❤

Pirkumu grozs