Sestdienās un svētdienās cepam sviesta pankūkas!

Sviesta pankūka, liela un karsta kā saule   2,5

Sviesta pankūka ar estragona saldējumu un 4 sieriem   6

Sviesta pankūka ar balto vislabāko saldējumu un zemeņu mērci   5

Sviesta pankūka ar lazdu riekstu saldējumu un šokolādes mērci 5

Sviesta pankūka ar šokolādes saldējumu un upeņu mērci   5

Sviesta pankūka ar auzu pārslu saldējumu un karameļu mērci 5

Sviesta pankūka ar šokolādes saldējumu un zilo sieru 8

Sviesta pankūka un Jūsu mīļākais saldējums.....

Saldējums vafelēs

Izvēlies starp 23 dažādiem saldējumiem, gan krējuma, gan ogu un augļu. Baudi klasiskā kraukšķīgā vai mūsu pašu ceptajā sviesta vafelē.

Saldējums pie galda

Baudiet saldējumu skaisti rotātu uz sķīvja...nu gandrīz kā restorānā. Izvēlieties savus mīļākos vai ļaujieties pārsteigumiem!

Latvijas modernā virtuve

Nogaršojiet to par ko citi tikai runā, bet drosmīgie bauda - moderno saldējumu izlase. Kurš gan nav ēdis kartupeļus ar tomātu mērci. Bet vai kartupeļu saldējumu?

Firmas ēdiens

Pikants mārrutku saldējums ar citronu sulā marunētām bietēm un "sievas buču" brēliņām - ir mūsu redzējums par latviešu moderno virtuvi. Starp citu, šo bauda tikai drosmīgie!

Kartupeļu saldējums

Pikanta tomātu zupa ar kartupeļu saldējumu Jūs patīkami sasildīs un spēcinās, vienlaikus mudinās prātu būt atvērtam brīvām domām: kurš gan ēd zupu ar saldējumu?

Lapu salāti "Mūūūūūūū..."

Estragona saldējums ar sieriem un krāsainiem salātiem no Mammas dārza. Tieši sava dārza veltes ir atslēga to daudzšķautnajai garšai!

Kafija, stipra kā mafija

Grūti pretoties svaigi maltu kafijas pupiņu aromātam. Paši esam cieši kafijas mīļotāji, izmantojam to arī saldējumu receptēs. Tāpēc tās gatavošanai pievēršam uzmanību, lai ik reiz tā dotu mundrumu. Mūsmājās izvēlieties kādu no klasiksiem kafiju veidiem - espresso, kapučino, latē vai vienkārši melnu.

Piparmētru limonāde

Mājas limonāde  ar svaigām ābolu piparmētrām un citronu. Atspridzinoša kā pelde viļņojošā jūrā!

Saldējuma kokteiļi

Tos gatavojam, divejādi: ar pienu vai ar sulu.

Ja ar pienu, tad izvēlieties zemeņu, plūmju vai jebkuru citu sorbertu. Iznāks gaisīgs putu mākonis. 

Bet ja ar sulu, tad baudīšanai vieglāks. Īpaši iesakām ar mūsu pašu gatavoto plūmju vai ābolu sulu.

Un, ja ļaujas fantāzijai, variet sakombinēt paši savu ideālo saldējuma kokteili!

Reizi gadā, vasaras sākumā, rīkojam "PAGALMA SVĒTKUS",  kad gatavojam ēdienus īpaši saviem sāļajiem saldējumiem. Laipni lūgti!

0

Pirkumu grozs